Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 24 pezzi
- Kalori
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Protein
- 114.4 g
- Karbonhidrat
- 967 g
- Yağ
- 188.1 g
- Lif
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Struffoli
1h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Cono graffa
1h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3sa
Babà analcolico alle fragole
3sa 30 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Casatiello sugna e pepe
2sa 30 dk
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera napoletana
15 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min