Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 24 pezzi
- Kalori
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Protein
- 114.4 g
- Karbonhidrat
- 967 g
- Yağ
- 188.1 g
- Lif
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Struffoli
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pastiera
15h
Roccocò
2 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.