
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, zucchine, sedano, pomodori, bietole, fagioli, zucca), ev. a pezzi
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta
veya 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto) - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta secca di formato piccolo (ad es. ditalini)
- 6 cucchiaini di olio di oliva
- 6 foglie di basilico fresco
- 6 - 12 cucchiaini di Parmigiano, grattugiato per cospargere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 287 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Lif
- 3.6 g