Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di foglia di basilico fresco
- 150 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 190 g
- Lif
- 4.6 g
Alternatif tarifler
Purè di patate nature
55min
Salsa al pomodoro
40 Min
Besciamella
15min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Gnocchi di patate
1h 15min
Risotto alla zucca
35 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Besciamella
15min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Purea di patate
45 Min