Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
veya 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco, le foglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Pesto di basilico
10 Min
Besciamella
15 Min
Purè di patate
45 Min
Risotto alla zucca
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Besciamella
15 Min
Purè di patate
50 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Purea di patate
45 Min