Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia, si semini estratti
veya 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 77.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 197.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Pandoro TM6
15h 15min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Panzerotti
5h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5h
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min