Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 15 mg
Alternatif tarifler
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Chiacchiere
1h 35min
Struffoli
1 Std.
Pastiera
15h
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3h
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h
Pizzette fritte
1h 55min