Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Cake aux branches
1h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min