![Artichauts à la romaine Artichauts à la romaine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/211001b2-11a2-4f94-b02b-8bfcc1cb858d/Derivates/083a16da-c4b3-4c1d-a488-84d39efafe3d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blancs en neige
5 min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Crème fouettée
10 min
Panure
5 min
Châtaignes à la vapeur
55 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 min
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min