Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Poireau rissolé (200 g)
20 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Œufs colorés en orange
55min
Ratatouille
40 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Artichauts à la romaine
50min
Soupe de légumes
25 Min
Sauce bolognaise
3h 15 min
Aubergines vapeur et riz
1 Std.
Blancs en neige
5min