Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- 1 kubus vleesbouillonpasta
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 4507 kJ / 1079 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanillesiroop
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Abrikozen ketchup
Değerlendirme yok
250 g sjalot fruiten
Değerlendirme yok
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Vinaigrette van paprika's
Değerlendirme yok
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Chocoladesaus
Değerlendirme yok
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 phút
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Warme chocolademelk
10min