Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.0 53 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • water divided
    36 ½ oz
  • Brussels sprouts halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • vinegar
    2 oz
  • lemon juice only, to taste
    ½
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 29 mg
Protein 4 g
Kalori 343 kJ / 82 kcal
Yağ 4 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...