![Fond de viande Fond de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf7f3089-e734-4884-9bd0-c5ceb209d161/Derivates/5e351997-ecc6-46cc-b742-a7139a467dc4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux
- 300 g de légumes variés (oignons, carottes, céleri-branche ou céleri-rave par ex.), coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
veya 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Biscuits aux fruits confits
1 Std. 20 Min
Fond de viande
3 Std.
Fond de volaille
45 min
Fond de légumes
45 min
Fond de volaille
45 min
Pain de viande aux épinards et au fromage
1u. 15min
Fond de légumes
45 min
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Bouillon de volaille maison
1 Std. 45 Min
Sucre vanillé
72 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min