Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux
- 300 g de légumes variés (oignons, carottes, céleri-branche ou céleri-rave par ex.), coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
veya 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Salade de crudités
10 min
Fond de légumes (végane)
30 min
Fond de légumes
45 min
Macédoine du jardin
30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Fond de viande
3h
Fond de volaille
45 min
Fond de volaille
45 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Farine de céréales ou de légumes secs
5 Min
Gruau d'avoine épointée
35min