Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche au potiron
3h 45min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Gâteau de Pâques
1 godz. 45 min
Confiture concombre-vanille
20 min
La tarte au sirop d'érable
55 min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Gâteau de carottes
1h 5min
Flan de butternut au citron
50 min
Tarte sucrée au potiron
1h 40min
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Patate douce cake
1 godz. 20 min