Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau marbré potiron-chocolat
2hod. 30min
Milla de potiron
1h 10min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4h 55 min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4 Std. 45 Min
Tarte sucrée au potiron
1hod. 40min
Gâteau de carottes
1h 5 min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1sa 15 dk
Mini-plumcake au yogourt
40 dk
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Brioche au potiron
3h 45 min
Knöpflis
50min