Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée et sans nerfs (500 g au total), coupée en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), coupés en morceaux
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (romarin, thym, persil par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2ωρ. 50 λεπτ.
Crackers romarin pavot
1sa
Sucre vanillé
72h
Fond de viande
3hod.
Fond de légumes
45 λεπτ.
Fond de volaille
45 λεπτ.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Pâtes fraîches
1sa
Chapelure d'épluchures de légumes
2h 15min
Fond de viande
45 λεπτ.
Bouillon de volaille maison
1ωρ. 45 λεπτ.