Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebelsuppe
1 Std.
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26h
Velouté von Topinambur
30min
Bohnen-Gurken-Salat mit Buttermilch-Minz-Dressing
40min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505sa 10 dk
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1 Std.
Steirische Fischsulz
7h
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Apfelkren
40min
Süßer Ingwer-Zitronen-Sirup
55min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min