Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10 min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 phút
Traunseer Räucherfischmus
3h 30 phút
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 Std. 30 Min