Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2 Std. 20 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2 Std.
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344h 25min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min