日式鲷鱼清汤

日式鲷鱼清汤

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨
    130 克
  • 矿泉水
    450 克
  • 日本清酒
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 取葱白切丝
    10 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 163.9 mg
Protein 7.5 g
Kalori 202 kJ / 48.3 kcal
Yağ 0.3 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 0.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...