Cihazlar ve Aksesuarlar
日式鲷鱼清汤
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨130 克
-
矿泉水450 克
-
日本清酒50 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 取葱白切丝10 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
163.9 mg
Protein
7.5 g
Kalori
202 kJ /
48.3 kcal
Yağ
0.3 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
0.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日式炖煮
10 Tarif
Çin
Çin