Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1h 25min
Kokoskuppeln
2 godz. 50 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Schwarzes Osterschaf
2 Std. 15 Min
Punschkrapferl
1h 5min
Kardinalschnitten
3 godz.
Marinierte Schwammerl in Öl
48 Std. 30 Min
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2 godz. 30 min
Polsterzipfl
2h 10min
Baiser Drops
3 godz.
Malakofftorte
10h 20min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min