![Sabayon Sabayon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f2e2d60-a87e-4d3a-96b5-3c50398550f0/Derivates/56b610e3-df2e-4a3b-be4f-e370cd148267.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Değerlendirme yok
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1 godz.
Terrine d'asperges et de langoustines
10 godz.
Sauce béarnaise
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Sauce orange-curry
10 min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon classique
15 Min
Sabayon
15 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.