Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Sabayon classique
15min
Sabayon classique
15min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Keine Bewertungen
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 godz. 45 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Flatbread au beurre aux herbes
35min
Pêche Melba
35min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon aux raisins
15min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min