Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 2 branches de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
40min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Sabayon
15min
Les beurres aromatisés
24hod.
Sauce orange-curry
10min
Tartare de saumon frais
15min
Effiloché de canard en parmentier
55 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce tartare
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min