Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 876 kJ / 213 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
15min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
25 Min
Rillettes aux deux saumons
40 Min
Beurre blanc
20 min
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min