![Tomates farcies à l'ancienne Tomates farcies à l'ancienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E3E2735-1DBA-4C24-888F-A6F4C80DFF48/Derivates/51bbe719-11f8-4064-839c-5b0b25547882.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, de grande taille, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tomates, de grande taille, mûres, mais fermes
- du sel
- 50 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 200 - 300 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 250 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de persil frais, haché
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234 kJ / 197 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Courgettes farcies
45 dk
Quiche lorraine
1 Std. 45 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40 min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Rôti de veau à l'italienne
1j 15 menit
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Tarte au poireau et lardons
2 godz. 5 min
Endives au jambon
1j 15 menit