Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Chutney de figues
4h
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 godz.
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de groseille
35min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de figues
1 godz. 30 min