Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de figues
1h 30min
Confiture d'abricots
6 godz.
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de fraises
6 godz.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Gelée de groseille
35min
Compote de prune à la cannelle
25 Min
Gelée et pâte de coing
24 Std.