Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Öl
- 50 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Rosenkohl, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 Msp. Muskat
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Penne Rigate (z. B. von Barilla)
- 200 g Frischkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1836 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Wirsing-Pasta
35 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.