Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Öl
- 50 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Rosenkohl, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 Msp. Muskat
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Penne Rigate (z. B. von Barilla)
- 200 g Frischkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1836 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1h 10min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25min