Uyumlu sürümler
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 13.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 168.8 g
- Sodyum
- 188.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Mini éclair ai lamponi
3h
Pizza del pastore
5h
Bignè lumachine
Değerlendirme yok
Pitta chicculiata
4h 45min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Éclair alla crema di limone
4h
Bomboloni salati
3sa 20 dk
Paris Brest
3h 30min
Torta appassionata alle amarene
1 godz. 30 min
Parigina
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min