Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- sale, a piacere
- 160 g di vino rosso
- 100 g di farina di mais
- 150 g di farina tipo 00
- 500 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pastella per fritti
1 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30 min.
Gubana
3h 45min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Torta pacchetto regalo
4h 30min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25u. 55min
Cigni alla crema diplomatica
2h