![Fond brun de viande Fond brun de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/694FD38E-029E-49C2-8E96-0E27A5D29317/Derivates/247ff20f-74f1-489a-99ca-52d609afe4fc.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 190.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce au poivre
25 Min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Hamburger de veau au guacamole
3h 20 min
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 godz. 20 min
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Sauce béarnaise
20 dk
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1h 40min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Değerlendirme yok
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Fregola aux coques et petits pois
50 min
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13 godz. 35 min