Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g d'huile végétale
veya 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 45 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler 250 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Rissoler 300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 200 g d'oignons
20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min