Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler des oignons
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler 200 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min