Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler des oignons
20 Min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 200 g d'oignons
Değerlendirme yok