Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
准备蒸蛋及时蔬
- 2 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 200 克 水
- 200 克 娃娃菜 ,洗净切丝
- 200 克 金针菇 ,切去根部
- 150 克 胡萝卜 ,切丝
调味汁
- 1 茶匙 花椒油
- 1 茶匙 蚝油
- 1 汤匙 醋
- 3 - 4 支 新鲜香菜 ,切末
- 2 瓣 蒜头 ,切末
- 3 汤匙 生抽
- 1 汤匙 水
- 2 茶匙 麻油
- 1 茶匙 冰糖粉
南瓜浓汤及蒸菜
- 30 克 洋葱 (约⅓颗洋葱)
- 30 克 无盐黄油
- 400 克 南瓜 ,切小块
- 100 克 土豆 ,去皮,切小块
- 50 克 生腰果
- 600 克 热水
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 生抽
- 1 茶匙 麻油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 970.7 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 248.4 mg