Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Salatgurke, geschält, enttkernt, in Stücken
- 4 - 5 Essiggurkerl, klein
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 roter Paprika (à ca. 150 g), in Stücken
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 20 g Mayonnaise
- 35 g Essig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Wasser
- 300 g Fisolen, tiefgekühlt
- 4 Eier (Größe M)
- 2 Knackwürste
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Gurken-Sangria
1 Std. 25 Min
Fisolenfleisch
1 Std.
Käse-Leberkäse
14h 15min
Budapester Wurstsalat
20 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Leberkäse-Hotdogs
20 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1sa 40 dk
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min