Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 350 g d'épinards frais, grossièrement hachés (tige centrale retirée)
-
4
brins d'aneth frais, équeutés
veya 4 brins de menthe fraîche, équeutés - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de feta, émiettée
- le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé très finemement
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Pita épinards et feta
2 Std. 25 Min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1 Std. 15 Min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Tourte de Pâques
1h 35 min
Pastilla veggie
1 Std. 15 Min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min