Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Raviolis
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha de trigo integral
- 4 ovos
- 60 g cebola
- 1 dente de alho
- 20 g talo de aipo
- 150 g cenoura
- 20 g azeite
- 50 g miolo de noz
- ½ c. chá de cominhos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g queijo-creme
- Água q.b. p/ cozer
Molho
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 10 g sumo de limão
- 15 g coentros, só as folhas
- Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de Nápoles
50 Min
Bruschetta
35 Min
Crepes de camarão
1h 10min
Kulfi - Gelado de leite com frutos secos
8 godz. 30 min
Crepes de camarão e legumes
55min
Crepes de peixe
1h 55min
Técnica Ravioli
30 Min
Técnica Pappardelle
30 Min
Tártaro de salmão
1h 30min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1h
Pudim de crepes com bolonhesa e espinafres
1h 20 phút
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min