Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Linsen
- 1150 g Wasser
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt, durchwachsen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Porree, in Ringen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Essig
- 2 - 4 Brühwürstchen (ca. 200 g, 2 dicke oder 4 dünne Brühwürstchen), in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1806 kJ / 432 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 14.5 g
Alternatif tarifler
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Graupensuppe
1 godz.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Möhreneintopf
30 min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 godz. 10 min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1h 20min
Kartoffeleintopf
40 min
Bohneneintopf
40 min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min