Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Reibekuchen
45 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Remoulade
10min
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Sauce Hollandaise
15min
Kartoffel-Dressing
30 min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Quark-Öl-Grundteig
5min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min