Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Döppekooche
1h 30 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Reibekuchen
45 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2u.
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Bayerische Creme
8h
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Remoulade
10min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Hefegrundteig, süss
1u.