Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Rheinischer Döppekuchen
1 godz. 50 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 dk
Döppekooche
1 godz. 30 min
Mürbeteig
5 dk
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Remoulade
10 Min
Quark-Öl-Grundteig
5 dk
Reibekuchen
45 min
Weinschaumsauce
30 dk
Zwiebelkuchen
2 Std. 15 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2sa