Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ Vanilleschote
- 4 Eigelb
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herrencreme
4h 25min
Zabaglione
15 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Welfencreme (Welfenspeise)
2sa 30 dk
Cappuccino-Traum
3h 30min
Eierlikörmousse
8hod. 30min
Gebrannte Eierlikörcreme
1sa 15 dk
Rotweincreme
5h 40min
Caipirinha-Creme
3h 30min
Klassische Zabaglione
15 Min
Weinschaumsauce
30 dk
Eierlikör-Sabayon
15 Min