Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
veya 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buñuelos de bacalao especiados
1u.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Ensaimadas individuales
9h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Canelones
13h 30min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Brazo de bacalao
1 godz. 30 min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Soldaditos de Pavía
1h 10 min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3ωρ. 10 λεπτ.
Croquetas de pollo y jamón
6h 40min