Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 82.1 mg
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min