Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 82.1 mg
Alternatif tarifler
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.