Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g oleju
- 300 g kiełbasy (śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- 600 g kapusty kiszonej, odciśniętej, pokrojonej na mniejsze kawałki
- 1000 g wody
- 20 g koncentratu pomidorowego (isteğe bağlı)
- 10 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków
- 2 liście laurowe, suszone
- 5 owoców jałowca
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 ½ łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 2,5-3 cm kostkę
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 866.9 kJ / 207.1 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bigos staropolski
1 godz. 35 min
Bigos podhalański
1 Std. 40 Min
Bigos
1h 30min
Leczo z kiełbasą i ryżem
55 min
Fasolka po bretońsku na szybko
35 Min
Gulasz warzywny z ziemniakami i kiełbasą
1 godz.
Zupa ogórkowa
30 min
Fasolka po bretońsku
13h 30min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20min
Łazanki
1 godz.
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4h
Kapuśniak kaszubski
45 min