Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Massa-mãe
360h
Pão pardo torcido
16hod.
Quebra-nozes
Değerlendirme yok
Vianinhas
14h
Pão de iogurte
14h 50 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pães de cenoura e cereais
15 godz.