Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mafra com massa-mãe
21hod.
Vianinhas
14 godz.
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Quebra-nozes
Değerlendirme yok
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Pão de iogurte
14h 50 min.
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Baguetes
15h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de água com massa-mãe
21hod.