Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vianinhas
14h
Pão branco
15 Std.
Coroa de espelta
4hod.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Papo-secos com massa-mãe
48hod.
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pãezinhos de leite
4hod.