Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 70 g água morna
- 130 g farinha de espelta tipo 630
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar e embeber
- 190 g água, mais q.b p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 20 g mel
- 30 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de tomilho
- 2 peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
- 24 tiras de bacon cortadas finamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sanduíches com pesto de espinafres
1h 55min
Cacete com massa-mãe
21 Std. 30 Min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Gelado de manga e baunilha com cereja
16 Std. 35 Min
Doce branco com ameixa
4h
Doce de fruta do pomar
45 min
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1 Std. 20 Min
Massa sablé de cacau
45 min
Doce de morango
55min
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Doce de chila
4h