Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
veya 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 492.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão rústico
2h
Carcaças
1h 40min
Pão de forma sem côdea
2h
Massa folhada rápida
2h
Piza Margarita
1h 45 min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Molho bechamel
15min
Pão saloio
1h 25min