Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 357.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1h 30min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão irlandês
45 Min
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min.
Pão integral com tomilho-limão
2h 35min
Brioche de abóbora
2 Std.
Pãezinhos enfarinhados
1h 55min
Pão de amêndoa e iogurte
1h 20min
Pães de leite
1 godz. 35 min
Pão alentejano
3 Std. 20 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min