Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 357.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mistura para pão integral
10 Min
Pão rústico de azeitona
3h 15min
Pão integral com passas
1 Std. 50 Min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Pão norueguês
55 min
Pão de manga
1 Std.
Pão da terra
1h 35 min
Pãezinhos de iogurte e fruta
1 Std. 50 Min
Pão doce de pequeno-almoço
1 Std. 30 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Brioche de abóbora
2h