Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 391.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rápido
1h
Conserva de maçã para rechear tartes
45 min
Pão alemão
2h
Quadrados de maçã
1h
Fritos de laranja
1h 25min
Pudim de bolo-rei
1h
Tarte de fruta da Tânia Miranda
2h
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Batatas fritas onduladas com molho de alho - TM6
45 min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 godz. 30 min
Empadão de javali
13h
Pudim de ovos
45 min