Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g mistura de sementes (sésamo, linhaça, abóbora, etc...)
- 300 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral
- 250 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1041 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão norueguês
55 Min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de água
4hod.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min.
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min