Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 489.5 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 51 g
- Sodyum
- 4851.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3h 40min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão rústico suíço
25h 20min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18h
Pão rústico
2 Std.
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de lavrador
16h 15min