Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Farinha integral
5min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min