Cihazlar ve Aksesuarlar
椒麻大薄片
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
紫洋蔥150 克
-
冰水1000 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
紅蔥頭20 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白醋1 大匙
-
糖1 大匙
-
花椒油1 大匙
-
花椒粉¼ - ½ 茶匙
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)300 克
-
香菜 切碎15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
65 mg
Protein
15.8 g
Kalori
1200.7 kJ /
287.3 kcal
Yağ
19.3 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
43.8 g
Karbonhidrat
12.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日開胃菜
8 Tarif
Tayvan
Tayvan