Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água, mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 827.4 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 39.3 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 522.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão branco
15h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min