Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água, mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 827.4 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 39.3 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 522.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão rústico suíço
25h 20min
Bolachas crackers de farinha de milho
5h 30min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão branco
15 Std.