Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (isteğe bağlı)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
veya 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3650 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 80.4 g
- Yağ
- 56.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.9 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 175.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24 Std.
Arroz con leche al estilo asturiano
1 Std.
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Leche frita
2 godz. 45 min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4 Std. 50 Min
Quesada pasiega
45 Min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Mousse de chocolate y caramelo salado
1 Std. 45 Min
Tartitas de yogur y fruta fresca tropical
2 godz. 30 min
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min