Cihazlar ve Aksesuarlar
Saltear 350 g de chalota
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 dose
Malzemeler
-
azeite10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dose
Sodyum
45 mg
Protein
5 g
Kalori
1194 kJ /
285 kcal
Yağ
24 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Refogados
12 Tarif
Portekiz
Portekiz
Bunları da beğenebilirsiniz...
Saltear mistura de legumes
30 dk
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 dk
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 dk
Saltear bacon com frango em tiras
15 dk
Saltear 200 g de alho-francês
20 dk
Refogar 350 g de chalota
25 dk
Refogar 200 g de cebola e alho
20 dk
Saltear 200 g de cebola e alho
20 dk
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 dk
Refogar 200-300 g de cebola
20 dk
Saltear 300 g de cebola
20 dk
Saltear 200 g de cebola
20 dk