Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 45 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 250 g de chalota
20 Min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min